Kundtjänst

Supporten är öppen dygnet runt:

Live Chatt är tillgängligt 24/7: Live chatt är tillgängligt dygnet runt. Mellan 08:00-01:00 så erbjuder vi hjälp på Svenska, utöver dessa tider så kan det hända att vi assisterar dig på Engelska.

Epost: 08:00-01:00 7 dagar i veckan; support@sverigekronan.com

För att komma i kontakt med oss via chatten, vänligen klicka på knappen nere i det högra hörnet på sidan.

 

Fråga: Hur begär jag ett uttag?

Svar: För att begära ett uttag av dina vunna pengar klickar du på Konto och sedan Uttag. Vi ber att du begär uttaget till samma konto eller kort som din senaste insättning gjordes ifrån. Om du har använt PaysafeCard eller Zimpler vid din senaste insättning ber vi att du begär uttaget till ditt bankkonto via Trustly.

Fråga: Hur byter jag lösenord?

Svar: Ingen fara att du har glömt ditt lösenord – det händer oss alla! För att ändra till ett nytt lösenord klickar du enkelt på "Glömt lösenord" som du hittar bredvid inloggningsrutan. Du får där instruktioner till din mail för att återställa ditt lösenord.

Fråga: Hur ändrar jag mailadress?

Svar: För att uppdatera din email-adress ber vi att du tar kontakt med oss via chatt eller email så hjälper vi dig gärna.

Fråga: Hur stänger jag mitt konto?

Svar: För att stänga ditt spelkonto ber vi att du kontaktar oss via chatt eller email så hjälper vi dig självklart med detta.

Fråga: Hur sätter jag en insättningsgräns?

Svar: Vi rekommenderar att alla sätter en insättningsgräns. Det gör du enkelt själv genom att klicka in på Konto och sedan Begränsningar där du kan välja att sätta daglig, veckovis eller månadsvis gräns.

Fråga: Hur öppnar jag mitt konto efter stängning?

Svar: Ett spelkonto som är stängt på obestämd tid (det vill säga ej permanent stängt) kan öppnas igen genom att du kontaktar vår kundservice via chatt eller email så hjälper vi dig vidare.

Fråga: Får jag spela på ert casino?

Svar: Du har möjlighet att öppna ett spelkonto om du är över 18 år samt att du inte är en invånare av någon av följande länder: Mauritius, Montenegro, Marocko, Namibia, Paraguay, Peru, Filippinerna, Puerto Rico, Serbien, Sydafrika, Sri Lanka, Syrien, Taiwan, Thailand, Tunisien, Turkiet, Förenta staterna och andra amerikanska territorier, Algeriet, Angola, Bolivia , Kanada, Kina, Colombia, Costa Rica, Cypern, Danmark, Dominica, Dominikanska republiken, Gabon, Grenada, Hong Kong, Indien, Indonesien, Iran, Irak, Israel, Italien, Jordanien, Malaysia, Storbritannien, Spanien, Frankrike.

Fråga: Jag tänkte göra min första insättning, vad har ni för erbjudanden/omsättningskrav?

Svar: Vad roligt att höra att du planerar att göra en första insättning hos oss! Du kan läsa om vårt nuvarande erbjudande samt dess regler här: www.sverigekronan.com/kampanjer

Fråga: Kan jag spela från mobil/surfplatta?

Svar: Självklart kan du det, vi har en anpassad mobilsida. För att besöka den skriver du endast in vår hemside-adress på din valda webbläsare i din mobil eller läsplatta.

Fråga: Mitt spel är inte rättat korrekt?

Svar: Vi beklagar olägenheten, i sällsynta fall inträffar dessvärre misstag när spel rättas. Var snäll och kontakta vår kundservice med ditt kupong-ID så ska vi självklart hjälpa dig vidare.

Fråga: Varför finns inte matchen jag vill spela på tillgänglig?

Svar: Om du saknar en match ber vi att du kontaktar oss via chatt eller email så kollar vi upp om din match kommer att komma upp under dagen eller kvällen.

Fråga: Jag kan inte skapa ett konto, står endast 1 registrerat konto per IP?

Svar: Det är endast tillåtet att skapa ett spelkonto per person/IP samt hushåll. Om du har ett spelkonto sedan tidigare ber vi att du använder dig av det, och du kan klicka på ”Glömt Lösenord” om du ej minns din inloggning.

Fråga: Mitt spel låste sig mitt under en spelrunda, vad ska jag göra?

Svar: Spelen använder dessvärre en hel del av minnet i webbläsaren. Vi ber att du loggar ut från ditt spelkonto, rensar cache och cookies och startar om webbläsaren. Spelet minns spelomgången och du kan logga in och starta spelet på nytt. Om det fortfarande inte skulle fungera ber vi att du kontaktar vår kundservice.

Fråga: Jag gjorde precis en insättning, men har inte fått mina utlovade gratisspinn?

Svar: Vad roligt att höra att du är intresserad av våra erbjudanden! Gratisspinn efter din första insättning aktiveras dagen efter insättningen klockan 10:00 och för alla andra erbjudanden aktiveras gratisspinn dagen efter insättning klockan 12:00.

Fråga: Har jag något konto hos er?

Svar: Det är endast tillåtet att ha ett spelkonto per person/IP och hushåll så om du tror att du kan ha ett spelkonto sedan tidigare ber vi att du kontaktar vår kundservice med fullständigt namn, e-postadress samt personnummer så undersöker vi det för dig.

Fråga: Jag har precis skapat ett konto, men jag kan inte logga in?

Svar: Vad roligt att höra att du har skapat ett spelkonto hos oss! Anledningen till att du inte kan logga in är med största sannolikhet att du inte har aktiverat ditt spelkonto än. Det gör du enkelt med aktiveringslänken du har fått skickad till din email-adress.

Fråga: Varför har inte mitt uttag skickats?

Svar: Grattis till din vinst! Den största anledningen till uttag som dröjer är att vi ej än har mottagit alla efterfrågade dokument. Var snäll och kika i din email-inkorg efter ett email från oss och kontakta gärna vår kundservice om du inte hittar någon information gällande verifiering.

Bloopers

Du har kanske stött på film-bloopers tidigare, filmscener som på ett eller annat sätt gått fel och måste filmas på nytt. ELK Studios har fångat in denna roliga biprodukt av filmindustrin i utvecklandet av spelet Bloopers. I spelautomaten får du hänga med under en filminspelning med både skådespelare och gänget bakom kulisserna. Det charmiga i Bloopers är inte de attraktiva mänskliga skådespelarna, utan de små olikfärgade varelserna i film-teamet. Dags för dig att uppleva hur filmproducerandet ibland kan gå fel.

Tema

Temat i spelet följer naturligtvis den atmosfär som råder i hollywoodfilmer, med den stereotypiska romantiska musiken och de attraktiva filmstjärnorna. Vad som bryter det vanliga filmtemat är de anställda bakom kulisserna, som sköter bland annat ljud, make-up, ljus och kameror. Dessa är väldigt lustiga med sina misslyckade försök att sköta sin uppgift vid filminspelningen. Spelet har en otrolig 3D grafik som får dig att häpna och du har 5 hjul med 3 rader, samt 243 olika vinstkombinationer.

Spelsymbolerna består av filmstjärnor, kortsymboler, filmrullar och annat trevligt som gör spelupplevelsen så mycket intressantare. Du har dessutom animeringar med de små varelserna bakom kulisserna, vid bland annat bonusfunktioner.

Bonusfunktioner

I Bloopers hittar du Wild-symboler, som kan ta formen av alla symboler i spelet förutom bonusstjärnorna. Bonusstjärnorna är de symboler som aktiverar freespins-spelet och dessa dyker upp på hjul 3,4 och 5. Du måste få minst 3 av bonusstjärnorna för att aktivera detta bonusspel.

I bonusspelet förvandlas den manliga och kvinnliga filmstjärnan till Sticky Wilds, vilket betyder att dessa stannar kvar under mera än en runda och ökar dina chanser till vinst. Vad som gör bonusspelen lite mera intressanta är de animeringar som sker vid sidan av freespins-rundorna. Då hittar du det olikfärgade filmgänget i full aktivitet med sina aktiviteter bakom kulisserna. Eftersom spelet följer Bloopers-temat kan du gissa att det inte alltid går som det ska för dessa små varelser.

Bedömning

Bloopers är ett spel som vid första anblick kan verka som en tråkig spelautomat med samma gamla hollywood-tema som alltid. Döm inte detta spel vid första anblick kan vi SverigeKronan dock rekommendera. De små varelserna i filmgänget är hur roliga som helst i sina misslyckade försök att producera ett konstverk till film. De låter dig ta del av en rad olika bonusfunktioner och lustiga animeringar. Klicka dig in på Bloopers så förstår du vad vi menar. 

 

Vi har summerat din session här nedanför. Vill du fortsätta spela?

Produkt Vinster Omsättning Totalt