Kundtjänst

Supporten är öppen dygnet runt:

Live Chatt är tillgängligt 24/7: Live chatt är tillgängligt dygnet runt. Mellan 08:00-01:00 så erbjuder vi hjälp på Svenska, utöver dessa tider så kan det hända att vi assisterar dig på Engelska.

Epost: 08:00-01:00 7 dagar i veckan; support@sverigekronan.com

För att komma i kontakt med oss via chatten, vänligen klicka på knappen nere i det högra hörnet på sidan.

 

Fråga: Hur begär jag ett uttag?

Svar: För att begära ett uttag av dina vunna pengar klickar du på Konto och sedan Uttag. Vi ber att du begär uttaget till samma konto eller kort som din senaste insättning gjordes ifrån. Om du har använt PaysafeCard eller Zimpler vid din senaste insättning ber vi att du begär uttaget till ditt bankkonto via Trustly.

Fråga: Hur byter jag lösenord?

Svar: Ingen fara att du har glömt ditt lösenord – det händer oss alla! För att ändra till ett nytt lösenord klickar du enkelt på "Glömt lösenord" som du hittar bredvid inloggningsrutan. Du får där instruktioner till din mail för att återställa ditt lösenord.

Fråga: Hur ändrar jag mailadress?

Svar: För att uppdatera din email-adress ber vi att du tar kontakt med oss via chatt, email eller telefon så hjälper vi dig gärna.

Fråga: Hur stänger jag mitt konto?

Svar: För att stänga ditt spelkonto ber vi att du kontaktar oss via chatt, email eller telefon så hjälper vi dig självklart med detta.

Fråga: Hur sätter jag en insättningsgräns?

Svar: Vi rekommenderar att alla sätter en insättningsgräns. Det gör du enkelt själv genom att klicka in på Konto och sedan Begränsningar där du kan välja att sätta daglig, veckovis eller månadsvis gräns.

Fråga: Hur öppnar jag mitt konto efter stängning?

Svar: Ett spelkonto som är stängt på obestämd tid (det vill säga ej permanent stängt) kan öppnas igen genom att du kontaktar vår kundservice via chatt, email eller telefon så hjälper vi dig vidare.

Fråga: Får jag spela på ert casino?

Svar: Du har möjlighet att öppna ett spelkonto om du är över 18 år samt att du inte är en invånare av någon av följande länder: Mauritius, Montenegro, Marocko, Namibia, Paraguay, Peru, Filippinerna, Puerto Rico, Serbien, Sydafrika, Sri Lanka, Syrien, Taiwan, Thailand, Tunisien, Turkiet, Förenta staterna och andra amerikanska territorier, Algeriet, Angola, Bolivia , Kanada, Kina, Colombia, Costa Rica, Cypern, Danmark, Dominica, Dominikanska republiken, Gabon, Grenada, Hong Kong, Indien, Indonesien, Iran, Irak, Israel, Italien, Jordanien, Malaysia, Storbritannien, Spanien, Frankrike.

Fråga: Jag tänkte göra min första insättning, vad har ni för erbjudanden/omsättningskrav?

Svar: Vad roligt att höra att du planerar att göra en första insättning hos oss! Du kan läsa om vårt nuvarande erbjudande samt dess regler här: www.sverigekronan.com/kampanjer

Fråga: Kan jag spela från mobil/surfplatta?

Svar: Självklart kan du det, vi har en anpassad mobilsida. För att besöka den skriver du endast in vår hemside-adress på din valda webbläsare i din mobil eller läsplatta.

Fråga: Mitt spel är inte rättat korrekt?

Svar: Vi beklagar olägenheten, i sällsynta fall inträffar dessvärre misstag när spel rättas. Var snäll och kontakta vår kundservice med ditt kupong-ID så ska vi självklart hjälpa dig vidare.

Fråga: Varför finns inte matchen jag vill spela på tillgänglig?

Svar: Om du saknar en match ber vi att du kontaktar oss via chatt, email eller telefon så kollar vi upp om din match kommer att komma upp under dagen eller kvällen.

Fråga: Jag kan inte skapa ett konto, står endast 1 registrerat konto per IP?

Svar: Det är endast tillåtet att skapa ett spelkonto per person/IP samt hushåll. Om du har ett spelkonto sedan tidigare ber vi att du använder dig av det, och du kan klicka på ”Glömt Lösenord” om du ej minns din inloggning.

Fråga: Mitt spel låste sig mitt under en spelrunda, vad ska jag göra?

Svar: Spelen använder dessvärre en hel del av minnet i webbläsaren. Vi ber att du loggar ut från ditt spelkonto, rensar cache och cookies och startar om webbläsaren. Spelet minns spelomgången och du kan logga in och starta spelet på nytt. Om det fortfarande inte skulle fungera ber vi att du kontaktar vår kundservice.

Fråga: Jag gjorde precis en insättning, men har inte fått mina utlovade gratisspinn?

Svar: Vad roligt att höra att du är intresserad av våra erbjudanden! Gratisspinn efter din första insättning aktiveras dagen efter insättningen klockan 10:00 och för alla andra erbjudanden aktiveras gratisspinn dagen efter insättning klockan 12:00.

Fråga: Har jag något konto hos er?

Svar: Det är endast tillåtet att ha ett spelkonto per person/IP och hushåll så om du tror att du kan ha ett spelkonto sedan tidigare ber vi att du kontaktar vår kundservice med fullständigt namn, e-postadress samt personnummer så undersöker vi det för dig.

Fråga: Jag har precis skapat ett konto, men jag kan inte logga in?

Svar: Vad roligt att höra att du har skapat ett spelkonto hos oss! Anledningen till att du inte kan logga in är med största sannolikhet att du inte har aktiverat ditt spelkonto än. Det gör du enkelt med aktiveringslänken du har fått skickad till din email-adress.

Fråga: Varför har inte mitt uttag skickats?

Svar: Grattis till din vinst! Den största anledningen till uttag som dröjer är att vi ej än har mottagit alla efterfrågade dokument. Var snäll och kika i din email-inkorg efter ett email från oss och kontakta gärna vår kundservice om du inte hittar någon information gällande verifiering.

VINTER-RACE

100 000 KR PENGARACE
Tro inte att du kommer undan - vinterspelen äger inte bara rum i Sydkorea utan även på SverigeKronan! Tillsammans med Quickspin ger vi dig ett svårslaget pengarace med en överfylld prispott på 100 000 kr. Följ dina favoritsporter på TV samtidigt som du själv kör ditt alldeles eget race och siktar på förstapriset 50 000 kr! Nu startar vi tävlingen - är du med oss?
 
• Spela de nämnda spelen under den specificerade perioden med minst 4 kr i insats eller spela i Sportsbook med min. odds 1.40
• Få 1 poäng varje gång du spelar för 10 kr
• De 50 spelare som har samlat flest poäng tar del av prispotten
 
 
PRISPOTT
1:a pris – 50 000 kr
2:a pris – 20 000 kr 3:e pris – 10 000 kr
4:e pris – 5 000 kr 5:e pris – 2 000 kr
6:e - 10:e pris – 1 000 kr 11:e – 20:e pris – 500 kr
21:a – 50:e pris – 100 kr
 
 
SPEL
• 9/2, kl. 12.00 – 13/2, kl. 11.59: Pied Piper, Goldilocks, Mayana
• 13/2, kl. 12.00 – 16/2, kl. 11.59: Northern Sky
• 16/2, kl. 12.00 – 21/2, kl. 11.59: Mighty Arthur, Fairy Gate, The Wild Chase
• 21/2, kl. 12.00 – 25/2, kl. 23.59: Sakura Fortune, Sticky Bandits, Rapunzel’s Tower
 
Hur du spelar: Erbjudandet är giltigt 09/02/2018 kl. 12:00 – 25/02/2018 kl. 23:59. Du får 1 poäng varje gång du spelar för 10 kr i de aktuella spelen för den nämnda perioden, med minst 4 kr i insats, eller i Sportsbook med min. odds 1.40. De 50 spelare som samlar flest poäng vinner en del av prispotten. Vinnare av tävlingen krediteras måndag 26/02/2018, kl. 16.00. 

Regler och villkor: Vinter-Race
1. SverigeKronans generella regler och villkor gäller.
2. Kampanjen är giltig 09/02/2018 kl. 12:00 – 25/02/2018 kl. 23:59.
3. Spelen är tillgängliga via dator, mobil och surfplatta.
4. Erbjudandet är endast tillgängligt för spelare bosatta i Sverige.
Race
5. Prispotten är värd 100 000 kr och delas enligt nedan.
1:a pris – 50 000 kr
2:a pris – 20 000 kr
3:e pris – 10 000 kr
4:e pris – 5 000 kr
5:e pris – 2 000 kr
6:e - 10:e pris – 1 000 kr
11:e – 20:e pris – 500 kr
21:a – 50:e pris – 100 kr 
6. Totalt kommer 50 kontantvinster delas ut
7. En minsta insats på 4 kr krävs för att kvalificera. Spel med lägre värde räknas inte. 
8. Varje 10 kr som omsätts i de nämnda spelen ger 1 poäng
9. Endast omsättning i följande spel under nämnda perioder räknas: 
9/2, kl. 12.00 – 13/2, kl. 11.59: Pied Piper, Goldilocks, Mayana
13/2, kl. 12.00 – 16/2, kl. 11.59: Northern Sky
16/2, kl. 12.00 – 21/2, kl. 11.59: Mighty Arthur, Fairy Gate, The Wild Chase
21/2, kl. 12.00 – 25/2, kl. 23.59: Sakura Fortune, Sticky Bandits, Rapunzel’s Tower
10. Det finns ingen gräns på hur många poäng som kan samlas per dag. 
11. Om det blir oavgjort i någon tävling kommer den spelare som har omsatt mest att vinna. 
12. En leaderboard kommer att visas på kampanjsidan. Spelarens plats på leaderboarden i slutet av kampanjen behöver inte vara den slutgiltiga placeringen, det är föremål för undersökning av utnyttjande/missbruk/tekniska problem.
13. Vinnare av tävlingen kommer krediteras följande dag kl. 16.00 efter tävlingen har avslutats. 
14. Alla priser är omsättningsfria.
15. Alla priser måste hämtas inom 7 dagar från kreditering, genom att logga in. Oanvända priser kommer gå förlorade.
16. Endast spel med riktiga pengar räknas i tävlingen. Spel med bonuspengar räknas inte.
Regler och villkor för sport
17. Endast ett spel per match och marknad är tillåtet i Sportsbook.
18. Alla former av riskfritt spel, oavsett sport eller match, räknas inte mot omsättningskravet. Ett exempel på riskfritt spel är att spela på över 2,5 mål innan matchstart och under 2,5 mål under matchen.
19. Ogiltiga spel räknas inte till racet.
20. Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en spelare som på grund av insättningsbonus, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av grupp, förbehåller sig SverigeKronan rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter SverigeKronans eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig SverigeKronan rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspel eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. SverigeKronan förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att SverigeKronan efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan SverigeKronan krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden. Exempel på garanterad vinst och riskfritt spel är över 2.5 mål före avspark och under 2.5 mål under match, eller Draw no Bet on Home team före avspark och Win on Away team under match. I fall av disput är det SverigeKronan som avgör vad om spelet är riskfritt eller inte. Om en spelare fifflar med spel kan dennes konto stängas och pengar på kontot frysas.
21. Om du använder Cash Out på något spel, kommer dessa insatser inte räknas mot omsättningskravet.
Generella bonusvillkor
22. SverigeKronan förbehåller sig rätten att när som helst och utan förvarning avbryta kampanjen, permanent eller tillfälligt, samt att ändra kampanjen eller delar av den i fall av misstänkt bonusmissbruk, bedrägeri, tekniska fel eller andra faktorer utanför SverigeKronans kontroll vilka kan påverka integriteten eller kampanjens funktion. SverigeKronan förbehåller sig rätten att ta tillbaka de eventuella vinster och bonusar som genererats.
23. Erbjudande är endast giltigt en gång per person, spelkonto, hushåll, adress, bankkonto och IP-adress, om inget annat anges i det specifika erbjudandet.
24. Detta är en delad tävling mellan SverigeKronan, Bethard, betive, SverigeCasino och SuomiVegas.
 

Snabbinsättning

Vi har summerat din session här nedanför. Vill du fortsätta spela?

Produkt Vinster Omsättning Totalt