Kundtjänst

Supporten är öppen dygnet runt:

Live Chatt är tillgängligt 24/7: Live chatt är tillgängligt dygnet runt. Mellan 08:00-01:00 så erbjuder vi hjälp på Svenska, utöver dessa tider så kan det hända att vi assisterar dig på Engelska.

Epost: 08:00-01:00 7 dagar i veckan; support@sverigekronan.com

För att komma i kontakt med oss via chatten, vänligen klicka på knappen nere i det högra hörnet på sidan.

 

Fråga: Hur begär jag ett uttag?

Svar: För att begära ett uttag av dina vunna pengar klickar du på Konto och sedan Uttag. Vi ber att du begär uttaget till samma konto eller kort som din senaste insättning gjordes ifrån. Om du har använt PaysafeCard eller Zimpler vid din senaste insättning ber vi att du begär uttaget till ditt bankkonto via Trustly.

Fråga: Hur byter jag lösenord?

Svar: Ingen fara att du har glömt ditt lösenord – det händer oss alla! För att ändra till ett nytt lösenord klickar du enkelt på "Glömt lösenord" som du hittar bredvid inloggningsrutan. Du får där instruktioner till din mail för att återställa ditt lösenord.

Fråga: Hur ändrar jag mailadress?

Svar: För att uppdatera din email-adress ber vi att du tar kontakt med oss via chatt eller email så hjälper vi dig gärna.

Fråga: Hur stänger jag mitt konto?

Svar: För att stänga ditt spelkonto ber vi att du kontaktar oss via chatt eller email så hjälper vi dig självklart med detta.

Fråga: Hur sätter jag en insättningsgräns?

Svar: Vi rekommenderar att alla sätter en insättningsgräns. Det gör du enkelt själv genom att klicka in på Konto och sedan Begränsningar där du kan välja att sätta daglig, veckovis eller månadsvis gräns.

Fråga: Hur öppnar jag mitt konto efter stängning?

Svar: Ett spelkonto som är stängt på obestämd tid (det vill säga ej permanent stängt) kan öppnas igen genom att du kontaktar vår kundservice via chatt eller email så hjälper vi dig vidare.

Fråga: Får jag spela på ert casino?

Svar: Du har möjlighet att öppna ett spelkonto om du är över 18 år samt att du inte är en invånare av någon av följande länder: Mauritius, Montenegro, Marocko, Namibia, Paraguay, Peru, Filippinerna, Puerto Rico, Serbien, Sydafrika, Sri Lanka, Syrien, Taiwan, Thailand, Tunisien, Turkiet, Förenta staterna och andra amerikanska territorier, Algeriet, Angola, Bolivia , Kanada, Kina, Colombia, Costa Rica, Cypern, Danmark, Dominica, Dominikanska republiken, Gabon, Grenada, Hong Kong, Indien, Indonesien, Iran, Irak, Israel, Italien, Jordanien, Malaysia, Storbritannien, Spanien, Frankrike.

Fråga: Jag tänkte göra min första insättning, vad har ni för erbjudanden/omsättningskrav?

Svar: Vad roligt att höra att du planerar att göra en första insättning hos oss! Du kan läsa om vårt nuvarande erbjudande samt dess regler här: www.sverigekronan.com/kampanjer

Fråga: Kan jag spela från mobil/surfplatta?

Svar: Självklart kan du det, vi har en anpassad mobilsida. För att besöka den skriver du endast in vår hemside-adress på din valda webbläsare i din mobil eller läsplatta.

Fråga: Mitt spel är inte rättat korrekt?

Svar: Vi beklagar olägenheten, i sällsynta fall inträffar dessvärre misstag när spel rättas. Var snäll och kontakta vår kundservice med ditt kupong-ID så ska vi självklart hjälpa dig vidare.

Fråga: Varför finns inte matchen jag vill spela på tillgänglig?

Svar: Om du saknar en match ber vi att du kontaktar oss via chatt eller email så kollar vi upp om din match kommer att komma upp under dagen eller kvällen.

Fråga: Jag kan inte skapa ett konto, står endast 1 registrerat konto per IP?

Svar: Det är endast tillåtet att skapa ett spelkonto per person/IP samt hushåll. Om du har ett spelkonto sedan tidigare ber vi att du använder dig av det, och du kan klicka på ”Glömt Lösenord” om du ej minns din inloggning.

Fråga: Mitt spel låste sig mitt under en spelrunda, vad ska jag göra?

Svar: Spelen använder dessvärre en hel del av minnet i webbläsaren. Vi ber att du loggar ut från ditt spelkonto, rensar cache och cookies och startar om webbläsaren. Spelet minns spelomgången och du kan logga in och starta spelet på nytt. Om det fortfarande inte skulle fungera ber vi att du kontaktar vår kundservice.

Fråga: Jag gjorde precis en insättning, men har inte fått mina utlovade gratisspinn?

Svar: Vad roligt att höra att du är intresserad av våra erbjudanden! Gratisspinn efter din första insättning aktiveras dagen efter insättningen klockan 10:00 och för alla andra erbjudanden aktiveras gratisspinn dagen efter insättning klockan 12:00.

Fråga: Har jag något konto hos er?

Svar: Det är endast tillåtet att ha ett spelkonto per person/IP och hushåll så om du tror att du kan ha ett spelkonto sedan tidigare ber vi att du kontaktar vår kundservice med fullständigt namn, e-postadress samt personnummer så undersöker vi det för dig.

Fråga: Jag har precis skapat ett konto, men jag kan inte logga in?

Svar: Vad roligt att höra att du har skapat ett spelkonto hos oss! Anledningen till att du inte kan logga in är med största sannolikhet att du inte har aktiverat ditt spelkonto än. Det gör du enkelt med aktiveringslänken du har fått skickad till din email-adress.

Fråga: Varför har inte mitt uttag skickats?

Svar: Grattis till din vinst! Den största anledningen till uttag som dröjer är att vi ej än har mottagit alla efterfrågade dokument. Var snäll och kika i din email-inkorg efter ett email från oss och kontakta gärna vår kundservice om du inte hittar någon information gällande verifiering.

NRVNA

Ibland behöver vi alla ta en paus i vardagen och känna hur lugnet omger oss i en mjuk och härlig kokong. Du behöver lugna nerverna, slappna av och bara försvinna från ditt stressiga liv ett tag – du behöver uppnå, vad buddisterna kallar nirvana. Nu tar det ofta flera år av meditation och koncentrerad tanklöshet för att uppnå detta stadie av livsåskådning, därför har vi ett bättre alternativ – Netents NRVNA! Med detta harmoniska och stilla spel kommer du uppleva hur musklerna slappnar av och hjärnan går in i ett tillstånd där världen utanför med stress och krav inte känns lika viktig längre. Samtidigt som du kan höja pulsen igen med chanser att ta hem fina priser med freespinsrundor och wildsymboler!

 

Tema

Det är harmoni som står i fokus i denna lugna slot. Både grafik och bakgrundsmusik går i samma rogivande tema där ljud och visuella effekter ger både futuristiskt rymdtema och psykologiska avslappningsmetoder. Med glödande symboler i neonklara färger mot en galaktisk bakgrund påminner NRVNA lite om ett slotspel inom samma familj, nämligen Sparks. Här kan du dock hitta andra symboler som en skimrande hästsko, glödande körsbär, en elektrisk 7:a, flammande klockor och ett fyrlövsklöver. Symboler som innebär tur, vilket är passande i denna slot. Och mest tur ger körsbären där en jackpott på 2 000 mynt kan delas ut!

Med sina 5 hjul och 3 rader har NRVNA totalt 30 insatslinjer, och det finns mer bakom den lugna fasaden än NRVNA avslöjar vid en första blick!

Bonuseffekter

När du spelar NRVNA känns det nästan som att befinna sig i en helt annan galax eller dimension. Och även om spelet vid en första glimt verkar vara lugnt och harmoniskt är det utrustat med en hel del spännande bonusfunktioner! Det finns till exempel ett hjul som uppenbarar sig under freespins-rundan, men mer om detta senare.

De klassiska wild-symbolerna har självklart en given plats i NRVNA. De uppenbarar sig på hjul 1, 3 och fyra och som vanligt ersätter de då alla andra symboler, förutom scatters. Det speciella med dessa wilds är att de tredubblar vinsterna på den vinstlinje där de hamnar!

När tre eller fler scatters dyker upp på hjulet startar du bonusrundan med gratissnurr! Under den här rundan kan du även få upp wilds vilket innebär att du kan få multiplikator som kan generera upp till 10 gånger din vinst! 

Slutord

NRVNA är ett spel för dig som vill uppnå komplett sinnesro eller för dig som helt enkelt gillar lugna slots. Med sin imponerande grafik och rogivande ljudbild funkar denna slot som en ”avstressare” efter en hektisk dag. Men NRVNA har också effekter som kan få din puls att öka! Med bonusfunktioner som att gratissnurr-rundan kan återaktiveras har du, med lite tur, chansen att ta hem fina priser! Vi på SverigeKronan rekommenderar alla att ta en liten paus i vardagen och testa NRVNA!

Vi har summerat din session här nedanför. Vill du fortsätta spela?

Produkt Vinster Omsättning Totalt