Kundtjänst

Supporten är öppen dygnet runt:

Live Chatt är tillgängligt 24/7: Live chatt är tillgängligt dygnet runt. Mellan 08:00-01:00 så erbjuder vi hjälp på Svenska, utöver dessa tider så kan det hända att vi assisterar dig på Engelska.

Epost: 08:00-01:00 7 dagar i veckan; support@sverigekronan.com

För att komma i kontakt med oss via chatten, vänligen klicka på knappen nere i det högra hörnet på sidan.

 

Fråga: Hur begär jag ett uttag?

Svar: För att begära ett uttag av dina vunna pengar klickar du på Konto och sedan Uttag. Vi ber att du begär uttaget till samma konto eller kort som din senaste insättning gjordes ifrån. Om du har använt PaysafeCard eller Zimpler vid din senaste insättning ber vi att du begär uttaget till ditt bankkonto via Trustly.

Fråga: Hur byter jag lösenord?

Svar: Ingen fara att du har glömt ditt lösenord – det händer oss alla! För att ändra till ett nytt lösenord klickar du enkelt på "Glömt lösenord" som du hittar bredvid inloggningsrutan. Du får där instruktioner till din mail för att återställa ditt lösenord.

Fråga: Hur ändrar jag mailadress?

Svar: För att uppdatera din email-adress ber vi att du tar kontakt med oss via chatt eller email så hjälper vi dig gärna.

Fråga: Hur stänger jag mitt konto?

Svar: För att stänga ditt spelkonto ber vi att du kontaktar oss via chatt eller email så hjälper vi dig självklart med detta.

Fråga: Hur sätter jag en insättningsgräns?

Svar: Vi rekommenderar att alla sätter en insättningsgräns. Det gör du enkelt själv genom att klicka in på Konto och sedan Begränsningar där du kan välja att sätta daglig, veckovis eller månadsvis gräns.

Fråga: Hur öppnar jag mitt konto efter stängning?

Svar: Ett spelkonto som är stängt på obestämd tid (det vill säga ej permanent stängt) kan öppnas igen genom att du kontaktar vår kundservice via chatt eller email så hjälper vi dig vidare.

Fråga: Får jag spela på ert casino?

Svar: Du har möjlighet att öppna ett spelkonto om du är över 18 år samt att du inte är en invånare av någon av följande länder: Mauritius, Montenegro, Marocko, Namibia, Paraguay, Peru, Filippinerna, Puerto Rico, Serbien, Sydafrika, Sri Lanka, Syrien, Taiwan, Thailand, Tunisien, Turkiet, Förenta staterna och andra amerikanska territorier, Algeriet, Angola, Bolivia , Kanada, Kina, Colombia, Costa Rica, Cypern, Danmark, Dominica, Dominikanska republiken, Gabon, Grenada, Hong Kong, Indien, Indonesien, Iran, Irak, Israel, Italien, Jordanien, Malaysia, Storbritannien, Spanien, Frankrike.

Fråga: Jag tänkte göra min första insättning, vad har ni för erbjudanden/omsättningskrav?

Svar: Vad roligt att höra att du planerar att göra en första insättning hos oss! Du kan läsa om vårt nuvarande erbjudande samt dess regler här: www.sverigekronan.com/kampanjer

Fråga: Kan jag spela från mobil/surfplatta?

Svar: Självklart kan du det, vi har en anpassad mobilsida. För att besöka den skriver du endast in vår hemside-adress på din valda webbläsare i din mobil eller läsplatta.

Fråga: Mitt spel är inte rättat korrekt?

Svar: Vi beklagar olägenheten, i sällsynta fall inträffar dessvärre misstag när spel rättas. Var snäll och kontakta vår kundservice med ditt kupong-ID så ska vi självklart hjälpa dig vidare.

Fråga: Varför finns inte matchen jag vill spela på tillgänglig?

Svar: Om du saknar en match ber vi att du kontaktar oss via chatt eller email så kollar vi upp om din match kommer att komma upp under dagen eller kvällen.

Fråga: Jag kan inte skapa ett konto, står endast 1 registrerat konto per IP?

Svar: Det är endast tillåtet att skapa ett spelkonto per person/IP samt hushåll. Om du har ett spelkonto sedan tidigare ber vi att du använder dig av det, och du kan klicka på ”Glömt Lösenord” om du ej minns din inloggning.

Fråga: Mitt spel låste sig mitt under en spelrunda, vad ska jag göra?

Svar: Spelen använder dessvärre en hel del av minnet i webbläsaren. Vi ber att du loggar ut från ditt spelkonto, rensar cache och cookies och startar om webbläsaren. Spelet minns spelomgången och du kan logga in och starta spelet på nytt. Om det fortfarande inte skulle fungera ber vi att du kontaktar vår kundservice.

Fråga: Jag gjorde precis en insättning, men har inte fått mina utlovade gratisspinn?

Svar: Vad roligt att höra att du är intresserad av våra erbjudanden! Gratisspinn efter din första insättning aktiveras dagen efter insättningen klockan 10:00 och för alla andra erbjudanden aktiveras gratisspinn dagen efter insättning klockan 12:00.

Fråga: Har jag något konto hos er?

Svar: Det är endast tillåtet att ha ett spelkonto per person/IP och hushåll så om du tror att du kan ha ett spelkonto sedan tidigare ber vi att du kontaktar vår kundservice med fullständigt namn, e-postadress samt personnummer så undersöker vi det för dig.

Fråga: Jag har precis skapat ett konto, men jag kan inte logga in?

Svar: Vad roligt att höra att du har skapat ett spelkonto hos oss! Anledningen till att du inte kan logga in är med största sannolikhet att du inte har aktiverat ditt spelkonto än. Det gör du enkelt med aktiveringslänken du har fått skickad till din email-adress.

Fråga: Varför har inte mitt uttag skickats?

Svar: Grattis till din vinst! Den största anledningen till uttag som dröjer är att vi ej än har mottagit alla efterfrågade dokument. Var snäll och kika i din email-inkorg efter ett email från oss och kontakta gärna vår kundservice om du inte hittar någon information gällande verifiering.

Spinions Beach Party

Vi vet alla hur de söta gula varelserna, vid namn Minions, tog världen med storm då de först dök upp på våra TV-skärmar för några år sedan. Om du är som oss på SverigeKronan, kan du inte heller få nog av dem!

Revolutionens dagar är inne för nu behöver du inte längre vänta på nya filmer, utan QuickSpin har tagit inspiration av Minions och levererat det nya spelet Spinions Beach Party. Inte nog med att dessa runda bollar med ögon är väldigt lika varandra till både utseende och sätt, de är dessutom på strand party med otroligt skön discomusik! Spelautomaten är på vanligt sätt bestående av 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer. Hoppa med på festen med energibollarna Spinions och vi lovar att du kommer att dra på smilbanden!

Bonusfunktioner

Symbolerna i spelet består av typiska drycker som är karaktäriserande för en strandfest, de vanliga spelsymbolerna J, Q, K och A, samt Wild-symboler, som naturligtvis har skepnaden av orangea Spinions.

Eftersom det är fest-tema har QuickSpin även lagt till en del saftiga bonusfunktioner. Dyker 2 eller flera glada Spinions-figurer upp, stannar de dansande kvar på hjulet och är även med i nästa spin. Får du flera Wilds i nästa runda, stannar alla Wild-symboler kvar ännu en runda. På det här sättet kan du kamma hem de episka vinsterna, som är de största i spelet, flera gånger i rad.

Ingen spelautomat utan freespins, finns det människor som säger. Oroa dig inte, ty räddningen är nära. Förstås har QuickSpin lagt till scatter-symboler i spelet Spinions och får du tre eller flera av dessa bonussymboler slår du igång freespins-rundorna. Då springer alla Spinions i spelet till Bonus-klubben för att ta del av denna underbara festlokal. Vad som gör bonusspelet intressant är att eventuella wild-symboler som dyker upp under bonusrundorna, även stannar kvar där under hela bonusspelet. För att exemplifiera, får du 10 freespins och 3 wild-symboler dyker upp i första rundan, kommer de även att vara där de resterande 9 snurrningarna. Ja, du kan väl själv gissa att detta troligtvis fyller din festbudget.

Slutord

Med sin positiva klang, de glada färgerna, den häftiga discomusiken och såklart, med de otroligt söta Spinion-figurerna, är vi på SverigeKronan stolta över att ha möjligheten att erbjuda detta spel till just dig. Spinions Beach Party passar perfekt om du känner att du har lite fest-stämning som ligger och bubblar under ytan men de otroliga bonusfunktionerna gör spelet värt att testa på även annars. Gör som oss, ta på dig festkläderna och gör dig redo för den bästa strandfesten med våra kära Spinions. De om några, vet hur man skall festa!

Vi har summerat din session här nedanför. Vill du fortsätta spela?

Produkt Vinster Omsättning Totalt